Greta: "S podnebnimi spremembami sem opravila"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nova kariera?
Oglej si celoten članek

Bobnarja Johna Mereditha je čustveni govor mlade aktivistke Grete Thunberg tako navdih, da je nastala pesem "Greta Thunberg sings Swedish Death Metal", ki ima na Youtubu že skoraj 3 milijone ogledov.

Greta je Johnovo stvaritev sprejela s humorjem. Na Twitterju je zapisala: "S podnebnimi spremembami sem opravila. Odslej se bom ukvarjala le še z death metalom.“ 
Magazin Greta Thunberg: Ta znana pevka je njena mama!
"Njena strast in zgroženost sta name naredili velik vtis. Besede, ki jih je izbrala, so na plano zvabile temačnost metal glasbe, ki jo ljubim: Entombed, Gojira, At the Gates, Sepultura,“ je za Rolling Stone razložil Meredith, ki upa, da javnost njegove pesmi ne bo razumela narobe. Glasbenik namreč poudarja, da se iz Grete ne norčuje in da se strinja z njenim bojem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 15:10 15. Oktober 2019.

    S podnebnimi spremembami je opravila,zdej sta na vrsti sex in droge,pa mogoče še rock&roll?

  • 06:53 1. Oktober 2019.

    Kaj je pamž skremženi.... je zmanjkalo money money?

  • 20:16 30. September 2019.

    Ta mala je sponzorirana s strani Georga Sorosa! To vam pove vse! Se spomnite Al Gora in njegov dokumentarec "An …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.