Grobe igrice: Po vroči noči je morala Jennerjeva v bolnišnico

Foto: Profimedia
O.J. Simpson razkril, kako se je končalo njegovo prijateljstvo z Robertom Kardashianom.
Oglej si celoten članek

Nekdanji igralec ameriškega nogometa, O.J. Simpson, naj bi se pred svojim nekdanjim menedžerjem, Normanom Prado, pohvalil, da je Kris Jenner spravil v bolnišnico. Mama Kim Kardashian in Kylie Jenner naj bi pomoč potrebovala po seksu z O.J.-jem, je v dokumentarnem filmu Who killed Nicole? razkril Prado.

O.J. in njegova žena Nicole ter Robert in Kris Kardashian so bili skupaj na počitnicah. Para sta se nekega večera namakala v masažni kadi. Robert in Nicole sta šla spat, O. J., takrat star 40 let, in 36-letna Kris pa sta ostala v vodi. “O.J. je rekel, da je vstal in slekel kopalke. Povedal bom tako, kot mi je situacijo opisal Simpson. ‘Razširila je oči in seksala sva tako dolgo, dokler se ni zlomila.’”

Ta seks je uničil prijateljstvo med paroma in tudi Krisin zakon. Simpsonova sta se ločila slabo leto po tem škandalu. 

Simpson se je tudi “pohvalil”, da je morala Kris zaradi njegovega ogromnega penisa v bolnišnico. Kris naj bi ob 2. uri zjutraj prišla v Simpsonovo sobo in ga prosila, da jo odpelje k zdravniku. O.J. naj bi ji zabrusil, naj prosi svojega moža. 

Četudi Robert in O.J. nista bila več prijatelja, ga je Kardashian štiri leta pozneje zastopal na sodišču, ko so mu sodili zaradi umora žene in njenega prijatelja. Prado trdi, da je Robert delo sprejel iz praktičnih razlogov. “Ko so ga spoznali za nedolžnega, Robert ni skakal od veselja,” pravi Prado.

Robert Kardashian je zaradi raka umrl leta 2003. 

Kris in O.J. izjav nekdanjega menedžerja nista komentirala. O.J. je sicer že pred leti zanikal, da je spal z ženo svojega prijatelja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:26 27. Maj 2019.

    In čisto prav ima. Saj ni SPAL z njo, samo poseksal jo je...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.