Groharjeva se je odločila za spremembo

Foto: Facebook sanja grohar Foto: Facebook sanja grohar Foto: Facebook sanja grohar Foto: Facebook sanja grohar
Je Sanja Grohar sedaj blondinka?
Oglej si celoten članek

Sanja Grohar je pred kratkim iz Londona, kjer že nekaj časa živi, pripotovala v Slovenijo. Za svoje prijatelje je namreč pripravila žur, na katerem je "zalila“ svoj 30. rojstni dan, ki ga je sicer imela že februarja. "Praznovala sem sedem mesecev pozneje, ker se nam februarja nikakor ni uspelo ujeti. Takrat sem praznovala le v družinskem krogu, prijatelji pa so bili vsi zasedeni ali odsotni, potem pa sem že morala nazaj v London,“ je za Novo povedala Sanja in dodala, da so jo prijatelji presenetili z videom, ki je bil sestavljen iz njenih starih fotografi. Seveda je dobila tudi darila, med drugim bel fotoaparat, ki si ga je že dalj časa želela.

Tistega večera pa je tudi Sanja presenetila svoje prijatelje, in sicer z blond lasuljo. "Veliko ljudi me je vprašalo, ali razmišljam o spremembi barve las, a moram priznati, da je šlo tokrat res za hec. Malo za spremembo sem si nadela lasuljo, tako da nič bat, ostajam pri temni barvi,“ je pojasnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.