Grozljiva noč morskih psov

Foto: IMDb
Foto: IMDb
Na filmska platna Planetov Tuš po Sloveniji je ta teden prišla akcijska grozljivka Noč morskih psov (Shark Night), ki si jo lahko ogledate v 3D obliki.
Oglej si celoten članek

Ko Sara (Sara Paxton) s prijatelji z ladjo prispe v kočo svoje družine na otočku v slanem jezeru Louisiana, vsi urno odvržejo oblačila in si v kopalkah obetajo zabaven in sončen konec tedna.

Toda ko se nogometni prvak Malik (Sinqua Walls) iz slane vode primaje z odtrgano roko, je žurerskega razpoloženja konec. Plahi študent medicine Nick (Dustin Milligan) se nenadoma znajde v vlogi poveljnika – poškodovancu nudi prvo pomoč in Sari pove, da ne smejo izgubljati časa in morajo Malika takoj spraviti v bolnišnico na drugem koncu jezera.

Ko se v majhnem gliserju podajo čez jezero, hitro odkrijejo, da ga je preplavilo na stotine ogromnih mesojedih morskih psov. Sredi poti se čoln pokvari in družba obtiči sredi jezera brez medicinske pomoči ali sredstev, da pokličejo na pomoč ...

Film si lahko ogledate v Planetu Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.