Grozljivi spomini na medene tedne

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Na medenih tednih igralke Jennifer Aniston in Justina Therouxa je v osrčju rajskega otoka Bora Bora umrla njuna 28-letna prijateljica.
Oglej si celoten članek

Nočna mora v raju

28-letna Carmel Musgrove, asistentka priznanega hollywoodskega producenta Joela Silverja, je 20. avgusta nepričakovano umrla na rajskem otoku Bora Bora. Razlog naj bi bila smrtonosna kombinacija učinkov drog – marihuane, kokaina in alkohola v njenem sistemu ter utopitev.

Luksuz na otoku Bora Bora se je sprevrgel v tragedijo

Šokanten dogodek se je zgodil na medenih tednih priljubljene ameriške igralke Jennifer Aniston (46) in Justina Therouxa (44) ter takoj sprožil obsežno preiskavo in avtopsijo, poroča tuji medij RadarOnline.com.

Gostom, ki so se jima pridružili na medenem potovanju na eksotični otok Bora Bora, sta mladoporočenca sicer privoščila bivanje v luksuznem letovišču, kjer sta za spanje odštela 1000 dolarjev na noč po osebi.

"Sedaj se lepi spomini Jennifer na njene medene tedne spreminjajo v grozo,“ je neimenovani vir povedal za Radar in dodal: "Oblasti poskušajo določiti, od kje so prišle droge, ki jih je njena prijateljica uživala pred smrtjo.“ Stephen Huvane, tiskovni predstavnik Anistonove, pa je za Radar pojasnil, da je bilo vse skupaj resnično "nesrečno naključje“: "Njeni medeni meseci so se že dobro končali in ona je že bila nazaj v Los Angelesu, ko se je zgodila ta grozna tragedija.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.