Grozljivke, ki jih ne smete spregledati

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Letos ne boste sladko spali. Preverili smo, katere grozljivke bodo zaznamovale leto 2015.
Oglej si celoten članek

Februarja bodo v ZDA začeli predvajati The Lazarus Effect, ki govori o skupini študentov medicine, ki so razvili serum, s katerim lahko obudijo mrtve. V filmu bomo med drugim videli Olivio Wilde in Evana Petersa.

Napovednik TUKAJ.

Foto: Žurnal24 Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Paranormal Activity: The Ghost Dimension. Marca bomo lahko videli novo nadaljevanje franšize Paranormalno. Podrobnosti še niso znane, kot kaže, pa bodo filmarji spet obudili demona Tonyja. Film bo v 3D.

Napovednik TUKAJ.

Foto: Žurnal24 muck

Veliko se govori tudi o Mucku, ki v kinematografe prihaja marca in govori o skupini prijateljev, ki za las uidejo zlobnim silam, ki prebivajo na starodavnem pokopališču. Znajdejo se v hiši, kjer pa na žalost ni nič bolj varno kot zunaj …

Napovednik TUKAJ.

Foto: Žurnal24 Final Girl
V Final Girl bomo lahko gledali Abigail Breslin, ki igra glavno vlogo. Film govori o skupini fantov, ki si vsako leto izberejo žrtev, ki jo lovijo po gozdu. Tokrat so izbrali napačno … 

Napovednik TUKAJ.

Foto: Žurnal24 It Follows

Obetaven je tudi It Follows, ki govori o 19-letni Jay, ki jo po spolnem razmerju trpinčijo vizije in občutek, da ji je nekaj ves čas za petami. Film bo zunaj marca.

Napovednik TUKAJ.


Foto: Žurnal24 Unfriended

Unfriended pa bo v kinih na sporedu aprila. Skupina prijateljev prek spleta prejme sporočilo mrtvega sošolca, ki je pred natanko enim letom storil samomor. Kmalu spoznajo, da ne gre za šalo …

Napovednik TUKAJ.

Foto: Žurnal24 Amityville: The Awakening

Pravijo, da je tokratni film o prekleti hiši - Amityville: The Awakening – najboljši od vseh. Tokrat se bodo za življenje borili mama samohranilka in njeni trije otroci.

Napovednik TUKAJ.

Foto: Žurnal24 insidious: Chapter 3

Priklicano zlo 3 bi v bistvu moral biti prvi del trilogije, saj razkriva podrobnosti iz preteklosti Elise Rainier, ki se lahko pogovarja z mrtvimi. Film bo zunaj junija.

Napovednik TUKAJ.

Foto: Žurnal24 crimson-peak

Crimson Peak se lahko pohvali s številnimi znanimi imeni. V njem igrajo Mia Wasikowska, Jessica Chastain in Tom Hiddleston. Film govori o pisateljici, ki se poskuša otresti demonov iz preteklosti in se zateče v skrivnostno hišo. Kmalu spozna, da njen novi dom ni le običajna zgradba. 

Foto: Žurnal24 31
V ospredju 31 pa je skupina morilskih klovnov, ki nekaj dni pred nočjo čarovnic ugrabijo pet ljudi. Če želijo preživeti, se morajo s klovni spopasti v prav posebni igri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.