Grozljivo: Takole je delfin napadel svojo trenerko

Foto: youtube
Foto: youtube
V Miamiju so oboževalci nemočno gledali napad delfina na svojo trenerko.
Oglej si celoten članek

V Miami Seaquariumu, ki ga je inšpekcija že pred časom vzela pod drobnogled zaradi neprimernega ravnanja z živalmi, je med nastopom prišlo do incidenta. Trenerka je po nesreči z roko opraskala delfina po imenu Sundance, ki se je nato vanjo večkrat namenoma zaletaval. Kot so razložili pri akvariju, je bila trenerkina nepazljivost za žival zelo boleča, zato je prekinila rutinski nastop in jo napadla. "Oba dobro okrevata," so še dodali.

"To ni bila nesreča. To je agresija," pa je posnetek pokomentirala veterinarka Jenna Wallace, ki je nekoč delala za Miami Seaquarium in dodala, da je morala 28-letna trenerka zaradi poškodovanih reber v bolnišnico.

Wallace tudi pravi, da to ni bil prvi napad tega delfina na trenerja. Za incident veterinarka krivi odgovorne. "Slišala sem, da so zmanjšali količino hrano in povečali interakcijo. Če je to res in veš, da imaš problematično žival, si prosil za težave."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:41 13. April 2022.

    Divje živali niso za v ujetništvo in dresuro.

  • 13:48 13. April 2022.

    Če bi trenerko zaprli v kletko,pa jo dnevno več ur silili v neka dejanja bi tudi ona ob pravi priliki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.