Grozne govorice o princu Williamu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Se bo čez pet let njegovo življenje obrnilo na glavo?
Oglej si celoten članek

Tabloid National Enquirer, ki mu sicer ne gre vedno verjeti, je objavil zaskrbljujoče novice o princu Willliamu.

Po tem, ko je med krizo zaradi koronavirusa moral z ženo Kate vsaj na daljavo poskrbeti, da podaniki ne bodo pozabili na kraljevo družino, kraljica je še vedno v karanteni, Harry jo je z družino popihal v ZDA, se je spopadal tudi z osebno krizo – William naj bi izgubljal vid.

Situacija je po poročanju medija resno. V roku petih let bi vojvoda lahko popolnoma oslepel. Vir na dvoru je povedal, da palača poskuša njegove zdravstvene težave skriti, a je Will o njih sam spregovoril.

"Javno je priznal, da ne vidi dobro. Resnico je omilil in se pošalil, da na nastopih ni živčen, ker vidi vse zamegljeno,“ je dejal vir in dodal: "Za zidovi palače pa ga je zelo strah, da bi oslepel.“

Vir tudi trdi, da ima Will že težave z branjem in da nosi posebne kontaktne leče. "Zanj je to hud udarec, saj uživa v očetovski vlogi. William hoče sodelovati pri aktivnostih otrok – nogomet, polo, jezdenje. Sedaj je to v nevarnosti.“

Kakšno očesno bolezen naj bi imel William, ni znano.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:43 20. Junij 2020.

    Vroče punce vas čakajo na - H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.