Grožnja Mireli: V šov prihaja nova kugerica

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Po nepozabnem praznovanju, Mirelo čaka nov šok. V hišo se bo danes namreč vselila nova tekmovalka Saša, energična levinja iz Slovenj Gradca, ki je že zagrozila Mireli.
Oglej si celoten članek

Frizerki in mamici dveh punčk, ki je trenutno zaposlena v gostinjstvu, gre namreč močno v nos, da si Dolenjka neprestano popravlja lase. Pravi, da ji jih bo kar spulila, če je ne bo ubogala. Poleg tega, pa so svetlolaski všeč visoki in temni moški.

Saša bo v hišo  vstopila s prav posebno nalogo, s katero bo burila moško domišljijo.

To bo še pestro!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 20:34 19. April 2016.

    haha jo bo Mirela popala medtem ko bo ona malo kakemu temnemu fa... :D

  • 11:53 18. April 2016.

    ..Slovence?!

  • 10:09 18. April 2016.

    in kje imate vi svoj kodeks ko reklamirate te žaljivke do Slovenske kulture obnašanja državljanov ? kdorkoli vidi te oddaje, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.