Grozovita nesreča združila zvezdniški par

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ashley Judd je pohitela k nekdanjemu možu, ki bi se med dirko skoraj ubil.
Oglej si celoten članek

Dirkač serije IndyCar Dario Franchitti mora po nedeljski nesreči med dirko v Houstonu ostati v bolnišnici. Franchitti ima pretres možganov, dve zlomljeni vretenci in poškodovan gleženj. Da se v nesreči, v kateri je bilo poškodovanih še 13 gledalcev, ni še huje poškodoval, je presenetljivo.

Med prvimi, ki so pohiteli v bolnišnico, je bila dirkačeva nekdanja žena, igralka Ashley Judd. "Dobra stvar je, da je nesreča Daria in Ashley spet združila. Sta na dobri poti, da se spet najdeta. Še vedno se ljubita. Ko je Ashley izvedela za nesrečo, je bila zelo zaskrbljena. V joku je molila za njegovo zdravje,“ je izdal prijatelj nekdanjih zakoncev.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.