Grška poroka, tokrat še obilnejša

Foto: Blitz Moja obilna grška poroka 2 Foto: Blitz Moja obilna grška poroka 2 Foto: Blitz Moja obilna grška poroka 2 Foto: Blitz Moja obilna grška poroka 2 Foto: Blitz Moja obilna grška poroka 2 Foto: Blitz Moja obilna grška poroka 2 Foto: Blitz Moja obilna grška poroka 2 Foto: Blitz Moja obilna grška poroka 2 Foto: Blitz Moja obilna grška poroka 2
Toula se vrača. Tokrat se pripravlja na poroko, ki je ni pričakovala in ki bo še večja od prve.
Oglej si celoten članek

Toula je še vedno poročena z Ianom, s katerim imata hčerko Paris. V življenju skuša najti pravo ravnotežje med vlogama mame in žene, za vrat pa ji še vedno diha njena grška družina.

Hočeš noče se je Toula vsaj malce spremenila v svojo mamo, saj sta si hčerko Paris pogosto v laseh. Jabolko spora so pričakovanja staršev in družine, ki se ne nujno skladajo s Parisinim pogledom na svet. 

O tem, kam je šla ljubezen, se sprašujeta tudi Toulina starša, ki izvesta presenetljivo novico. Ne preostane jim drugega, kot da zaplet poskusijo rešiti z grško poroko. Še večjo kot je bila Toulina. 

 

 

Scenarij delo glavne igralke

Srce in duša filma je igralka Nia Vardalos, ki je napisala scenarij, odigrala glavno vlogo in bila tudi v vlogi izvršne producentke filma. Vrača se tudi John Corbett v vlogi njenega moža. Vlogo hčerke je odigrala Elena Kampouris. Poleg omenjenih so v filmu nastopili še Gia Carides, Lainie Kazan, Louis Mandylor, Michael Constantine in drugi. Režiral je Kirk Jones, ki je režiral tudi film Nany McPhee - čudežna varuška in Kaj storiti, ko pričakuješ.

Film bo v naših kinodvoranah na ogled od 31. marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.