Grumpy Cat zavzela rdečo preprogo

Foto: Fame Flynet Grumy cat je bila zvezda MTV-jevih filmskih nagrad. Foto: Fame Flynet Pes Uggie je zapoziral na Globusih. Foto: Fame Flynet Kar z dvema se je na rdeči preprogi šova Amerika ima talent pojavil Simon Cowell Foto: Fame Flynet Mugly je zapoziral na izboru najgrših psov. Foto: EPA Lauren Bacall rada pozira s štirinožnim prijateljem. Foto: Fame Flynet Igralka in televizijska osebnost Lisa Vanderpump se na rdeči preprogi brez kosma
Zvezda MTV-jevih filmskih nagrad je bila vsaj na rdeči preprogi slavna mačka Grumpy Cat, ki se je fotografskim objektivom nastavljala s klobukom na glavi.
Oglej si celoten članek

Na rdečo preprogo jo je prinesla lastnica, ki je svoji mačji ljubljenki na glavo nadela tudi miniaturni klobuk. Fotografije Grumpy Cat so seveda v trenutku preplavile družbena omrežja.

Gotovo se še spomnite psička Uggija, ki je na rdeči preprogi poziral na Globusih? Njega in še nekaj drugih poiščite v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.