Guru številnih zvezdnikov v težavah

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ustanovitelj centra za kabalo, ki ga obiskujejo številni zvezdniki, Yehuda Berg, naj bi spolno napadel učenko.
Oglej si celoten članek

Duhovni voditelj, ki ima pet otrok, naj bi Jeno Scaccetti oktobra 2012 povabil v stanovanje svoje matere na večerjo. Žrtev, ki je upala na duhovno pomoč, se je nanj obrnila zaradi težav z ledvičnimi kamni.

Berg naj bi jo omamil in jo začel otipavati po nogah. Vprašal naj bi jo tudi, ali se brije po mednožju. Ko se je Jean začela braniti, jo je guru menda nadrl in ji zagrozil, da jo bo pretepel. Rekel naj bi ji tudi, da jo bo ubil, če ga bo prijavila. Jean se ni pustila ustrahovati. Odločila se je za tožbo. Od svojega mučtelja naj bi zahtevala 55 milijonov dolarjev (40,5 milijona evrov).


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.