Gvido se ne boji moža, javno jo zapeljuje

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
V šovu Bilo je nekoč je trenutno na tapeti Gvido, ki do starejših tekmovalk goji mešane simpatije.
Oglej si celoten članek

Postavnemu 22-letnemu Gvidu so očitno všeč starejše. Tako je včeraj neposredno zapeljeval poročeno Natašo, ki ji je bilo ob tem vidno nerodno. Nataša ga je namreč vprašala, če so mu všeč mlajše, on pa ji je odgovoril: "Jaz imam rad take kot si si." Svetlolaska je kar zamrznila, nato pa je pogovor hitro napeljala na svojega moža: "Jaz imam pa takega moža, da ga ni drugega." A Gvido se ni dal: "Jaz lahko tvojemu možu javno povem, da si ti lepa.“

Mladi gozdar pa ne goji simpatij do vseh starejših tekmovalk. Nad Bredo se je zaradi vrča tople vode grdo znesel. Prepričan je namreč, da mu je namerno ponagajala, čeprav se mu je opravičila.

Tale gozdar vsekakor zna usekati, tako ali drugače …  

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.