Gwen Stefani bolehala za skrivnostno boleznijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Gwen Stefani je vse bolelo. Mislila je, da bo znorela …
Oglej si celoten članek

Ločitev Gwen Stefani in Gavina Rossdala je bila veliko presenečenje, saj je zakon veljal za srečnega. Vir blizu pevki pa je povedal, da se je to spremenilo že pred meseci. Pevka je namreč že lep čas prej slutila, da je nekaj narobe in da ima njen mož razmerje.

Dvomi so jo tako močno razjedali, da je zbolela, in to tako hudo, da ni mogla zapustiti postelje. "Povsod jo je bolelo. Mislila je, da bo znorela,“ je povedal vir. Gwen se je po pomoč zatekla k alternativni medicini. "Ko so se težave v zakonu začele stopnjevati, je na akupunkturo hodila dnevno.“ Terapije so ji pomagale, a bolečin se ni znebila. Ozdravela je šele, ko Gavinu ni preostalo drugega, kot da končno prizna, da je z varuško skočil čez plot. "Čeprav je bila besna, se je počutila bolje. Bolečine so izginile. Takrat se je zavedla, da jo je njen zakon uničeval.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.