Gwen Stefani spregovorila o svoji ločitvi

Foto: EPA
Foto: EPA
Pevka Gwen Stefani (46) se je odprla glede svoje ločitve od Gavina Rossdalea (50), vokalista in kitarista rock skupine Bush.
Oglej si celoten članek

Par je svojo ločitev po 13 letih zakona sicer naznanil v letošnjem avgustu. "Moje življenje je trenutno ekstremno,“ je Gwen Stefani povedala  v ponedeljkovem intervjuju s Carsonom Dalyem za radio AMP. 

Stefani je v intervjuju spregovorila tudi o tem, kako je nedavna ločitev vplivala na pisanje njenih pesmi in kreativno ustvarjanje: "Vsem poskušam razložiti, da je to, kar se mi dogaja, noro. Vsem, ki slišijo pesem in pri tem nimam ničesar za skrivati. Vsi vedo, kakšno je bilo moje življenje, preden sem bila poročena. Si lahko predstavljate, kakšno je moje življenje ta hip? Noro je!,“ je razkrila v intervjuju in ob tem dodala, da je prvič po razhodu jokala celotno pot do glasbenega studia.

"Življenje mi je dejansko eksplodiralo v obraz"

"Življenje mi je dejansko eksplodiralo v obraz. In sedaj sem v tem novem življenju, in to je precej čudovito, moram reči – tako navdahnjena sem,“ je še povedala karizmatična pevka, ki si z Gavinom sedaj deli skrbništvo nad njunimi tremi sinovi.

Njeno novo pesem 'Used To Love You' (Ljubila sem te op. a.), v kateri govori o svojem razhodu z Gavinom, si lahko pogledate v spodjem video posnetku.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.