Gwyneth se vrača

Foto: Žurnal24
Igralka Gwyneth Paltrow se po treh letih vrača na velika platna. Priznava, da jo je bilo strah, da bi jo gledalci pozabili.
Oglej si celoten članek

Igralka pelje svojo Apple na sprehod. © Getty Images

 
Hollywoodska igralka Gwyneth Paltrow se po dolgem odmoru vrača na velika platna. Igra v filmu The Good Night, ki ga je režiral njen mlajši brat Jake . 34-letnica, ki je svojega prvega oskarja dobila leta 1998 za film Zaljubljeni Shakespeare, je priznala, da se je bala morebitne zavrnitve filmske industrije, saj je zaradi rojstva hčerke za tri leta zapustila filmski svet.

Gwyneth je povedala, da je doma uživala, vendar se je v njej ponovno prebudil čut za umetnost, čeprav bo zdaj delala manj kot prej in poskušala najti ravnovesje med filmom in domom. Z možem Chrisom Martinom imata dva otroka, triletno hčerko Apple Blythe Alison in 18-mesečnega sina Mosesa .

Igralka bo sodelovala tudi v filmu Iron Man z Robertom Downeyem mlajšim , ki bo v kinematografe prišel naslednje leto.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.