Gwyneth strašljivo shirana!

Foto: FameFlynet Gwyneth Paltrow Foto: FameFlynet Gwyneth Paltrow Foto: FameFlynet Gwyneth Paltrow Foto: FameFlynet Gwyneth Paltrow Foto: FameFlynet Selma Blair Foto: FameFlynet Selma Blair Foto: FameFlynet Denise Richards
Gwyneth Paltrow se je vpisala v klub "strašljivo suhih zvezdniških mamic".
Oglej si celoten članek

Gwyneth Paltrow sicer nikoli ni bila debela, a tako suhljatih nogic pred leti še ni imela. Lepotička pravi, da je zelo kalorično hrano, a ji materinski stres najeda tako živce kot tudi apetit. Le kaj bi na ta argument rekle navadne smrtnice?

Kakor koli že, klub "Strašljivo suhe zvezdniške mamice" si je sicer izmislila revija 'In Touch', v njem pa so poleg Gwyneth tudi Selma Blair, January Jones in Denise Richards.

Tudi Selma in Denise pravita, da je za njun shirani videz kriv stres, January pa trdi, da ima zelo "zdrav apetit", saj ji sladkarije ne pašejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • zic
    09:34 23. Februar 2013.

    a ma kamne v žepu, da jo ne odnese.

  • 07:09 23. Februar 2013.

    To je samo marketing, zdaj bo služila s prodajo janovejše "učinkovite" diete...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.