Gyllenhaal: Ves čas sem bil lačen

Foto: FameFlynet Jake Gyllenhaal Foto: FameFlynet Jake Gyllenhaal Foto: FameFlynet Jake Gyllenhaal Foto: FameFlynet Jake Gyllenhaal Foto: FameFlynet Jake Gyllenhaal
Igralec Jake Gyllenhaal je pojasnil, kako težko je bilo shujšati za vlogo.
Oglej si celoten članek

Jake Gyllenhaal je za vlogo v novem filmu Nightcrawler, v katerem igra novinarja in je tudi njegov producent, shujšal deset kilogramov. Kot je sam opisal svoj boj s kilogrami, je bil "dobesedno in v prenesenem pomenu lačen“.

"Vedel sem, da je Lou dobesedno in v prenesenem pomenu lačen," je povedal o svojem liku v filmu, ki kot reporter odkrije podzemlje v Los Angelesu. "Dogaja se v deželi, kjer je, se mi zdi, puščava na več načinov, veliko izobilja in obenem velika prostranost in praznina."

Igralec se je s svojo novo podobo v javnosti prvič pojavil na filmskem festivalu v Kaliforniji. Presenetil je s koščeno postavo in štrlečimi ličnicami.

Da se je kar se da poistovetil s svojim likom, je svoje hujšanje organiziral tako, da je bil "ves čas lačen".

Gyllenhaal je sicer velik ljubitelj različnih kuhinj. "Obseden sem s hrano. Na splošno zelo rad jem, in ko sem nekje, vedno poskušam najti lokalno restavracijo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.