Hagman zbolel za rakom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Igralec Larry Hagman, J. R. Ewing iz serije Dallas, je zbolel za rakom.
Oglej si celoten članek

"Kot J. R. nisem bil nikoli kaznovan – niti za korupcijo niti za isziljevanje. Zdaj pa sem dobil raka," je izjavil 80-letni Hagman, ki pa ni želel izdati, za katere vrste raka gre. "Želim, da vsi veste, da gre za zelo pogosto in ozdravljivo obliko."

Kljub bolezni se bo Hagman vrgel v delo. Naslednji teden začne snemati nadaljevanje serije Dallas. Med snemanji bo hodil na terapije, je še povedal Hagman in dodal: "Saj vsi vemo, da se J. R. ne bo predal."

Hagman je bil že v devetdesetih letih hudo bolan. Zaradi odvisnosti od alkohola so mu morali presaditi jetra. Imel pa je tudi raka, ki ga je uspešno premagal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.