Hajdi Korošec ujeta v objemu kontroverznega bogatega ženskarja!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Stiska se k enem največjih ženskarjev ...
Oglej si celoten članek

Trenutno se po Hrvaški obali potepa kralj Instagrama, milijonar Dan Bilzerian, ki ima na Instagramu skoraj 30 milijonov sledilcev, na računu pa 150 milijonov dolarjev. Na Korčuli je nanj naletela tudi naša pevka in podjetnica Hajdi Korošec, ki se je s slavnim Danom fotografirala in pripisala: "Urban (soprog op. a.) mi je dovolil, da se malo stisneva." Imata pa Hajdi in Dan veliko skupnega, poleg podjetne žilice, oba tudi obožujeta "mlado meso". 39-letnega Dana namreč vedno spremlja vsaj ducat mladih lepotic, 41-letna Hajdi pa ima soproga, ki je od nje mlajši kar 11 let. 

Foto: Instagram Hajdi Korošec

Naša pevka pa ni prva Slovenka, ki je spoznala bogatega ženskarja, lansko leto je z njim celo sodelovala naša Instagram zvezdnica Ula Šemole in takrat povedala, da je Dan kot božiček za odrasle. "Do sodelovanja je prišlo preko družabnih omrežij. Z Danom imava nekaj skupnih prijateljev in tako mi je poslal ponudbo. Dan je ko božiček za odrasle. Kdo se ne bi družil z njim," je Ula povedala za 24Sata in dodala, da si od sodelovanja obeta "več dela, več potovanj in več zabave." Dodala je še, da Dan ni njen tip moškega, da pa se lahko od njega zagotovo veliko nauči.

Foto: Instagram ula šemole

Sicer pa se je Hajdi na Korčuli stiskala še ob eno znano ime, in sicer hrvaško pevko in igralko Majo Šuput, ki jo je srečala na plaži. 

Foto: Instagram Hajdi Korošec

Najboljši videi so na Joongli!

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:35 11. Avgust 2020.

    POSEBNA PONUDBA POSOJIL Pozdravljeni, sem posameznik, ki ponuja posojila. Ima kapital, ki se bo uporabljal za odobritev posojil med kratkorocni …

  • 17:40 16. Julij 2020.

    Sponzoruša "nafehta" milijonarja za eno skupno fotko,pa takoj teden dni pisunstva o stiskanju in druženju ,a se še spomnite nedolgo …

  • 15:51 16. Julij 2020.

    a ta pitekantrop je ženskar? potem bodimo srečni v kako lepi deželi živimo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.