Hajdi Korošec v solzah

Foto: Instagram hajdi korošec Foto: Instagram hajdi korošec Foto: Instagram hajdi korošec Foto: Instagram hajdi korošec Foto: Instagram hajdi korošec Foto: Instagram hajdi korošec Foto: Instagram hajdi korošec
Kakšna povezana družina!
Oglej si celoten članek

Podjetnica in pevka Hajdi Korošec Jazbinšek je v nedeljo v družbi svojih najbližjih praznovala 44. rojstni dan. Nekaj utrinkov s praznovanja je delila v Instagram zgodbah. "Bil je lep dan," je pripisala. Predvsem je bil ganljiv. Hajdi, lastnica ene najbolj ljubkih trgovin pri nas - Hajdi - ki se ukvarja s prodaja stvari za otroke, je od staršev in sina Danteja namreč prejela nadvse ganljivi voščilnici.

"Draga mami. Ti si moja najljubša mami. Rad te imam, tako da ti dam vse, kar imam. Najbolj pa ti pošiljam ljubezen," je mamici voščil njen prvorojenec, starša pa sta jo do solz ganila z naslednjimi besedami: "Vse najboljše za tvoj rojstni dan ter da ostaneš še naprej tako ljubeča mamica, žena in najina hčerka."

Prelepo, kajne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:54 24. Januar 2023.

    Top svetovna novica, imate še kakšno drugo? Koga to sploh zanima!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.