Hajdi Korošec zgovorna o vročih užitkih z 10 let mlajšim možem

Foto: Instagram hajdi korošec Foto: Instagram hajdi korošec Foto: Instagram hajdi korošec
Ne skriva, da imata pestro spolno življenje.
Oglej si celoten članek

Nekoč otroška pevska zvezda, danes lastnica trgovine z otroško opremo, Hajdi Korošec pa na Instagramu redno deli tudi utrinke družinskega življenja. S soprogom Urbanom sta namreč starša dvema dečkoma. A Hajdi rada pove in pokaže, da ni le mama, podjetnica in gospodinja, pač pa tudi strastna žena.

Včeraj je na Instagramu pokazala, s čim si ureja svoje prekrasne dolge svetle lase in ob tem pripomnila: "Evo ga, ne, ni dildo, ampak moj kodralnik. Ker imam 10 let mlajšega moža, tistega ne rabim in bi se v bistvu samo prah gor nabiral." Hajdi in Urban sta sicer poročena že deset let, a očitno plamen strasti še vedno močno gori. In ne le, da Hajdi o tem odkrito govori, pogosto svojim sledilcem tudi pokaže soprogove strastne dotike in poljube. Pokukajte v galerijo, kako sta nekoč mečkala v kuhinji in to objavila na spletu. 

Ni dvoma, da je Hajdi velika srečnica, uspešna, lepa, nadarjena in z mladim soprogom, ki jo očitno naravnost obožuje!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 10:07 30. Oktober 2023.

    A uporablja oboje, kodralnik in dildo??? Res pomembna novica!

  • 06:48 24. Marec 2023.

    Kdor jo je probu ve, da ona ni strastna zenska…bl ku en hlod.

  • 05:33 24. Marec 2023.

    Ne se bat! Čaka jo enaka usoda kot ono staro iz Striptease ;-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.