Halle Berry se boji moža

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ameriški mediji poročajo, da je Halle Berry svojemu možu Olivierju Martinezu postavila ultimat.
Oglej si celoten članek

Olivier Martinez postaja vedno bolj agresiven. Najprej se je s pestmi lotil nekdanjega partnerja svoje žene Halle Berry, manekena Gabriela Aubryja, in ga tako hudo poškodoval, da ga v svetu mode menda nihče noče več najeti, v začetku leta pa je na letališču sunil nekega moškega, ki je njegovo družino fotografiral z mobilnikom. Revež je padel vznak in moral v bolnišnico. Primer preiskuje policija.

Halle je menda zaradi njegove naraščajoče agresije zelo zaskrbljena. "Mislim, da ga bo zapustila, če se ne bo spremenil. Incident na letališču jo je spravil v zadrego. Halle je prijateljem zaupala, da se boji, da bi Olivierjeva hitra jeza lahko v nevarnost spravila njena otroka,“ je povedal vir.

Halle naj bi Martinezu zato postavila ultimat: ali se bo poboljšal ali pa ga bo zapustila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.