Halle Berry v veselem pričakovanju

Foto: Žurnal24 Halle Berry in Gabriel Aubry sta ob naraščaju presrečna.
Ameriška igralka in dobitnica oskarja, 41-letna Halle Berry, pričakuje naraščaj.
Oglej si celoten članek
"Da, sem v tretjem mesecu nosečnosti," je eksluzivno za Access Hollywood sporočila igralka Halle Berry. "Gabriel in jaz sva čisto iz sebe. Dolgo sem čakala na ta trenutek. Sedem mesecev bo sedaj najdaljših v mojem življenju," je še zapisala v elektronski pošti. Igralka je v zvezi z manekenom Gabrielom Aubryjem, ki ga je spoznala novembra 2005 med snemanjem reklame za Versace.

Halle je bila doslej poročena že dvakrat, vendar sta bila zakona z baseballsko zvezdo Davidom Justiceom in pevcem Ericom Benetom brez otrok. Govorice o njeni nosečnosti so se pojavile že prej. Zaradi nosečnosti glavne igralke Halle Barry naj bi celo prestavili snemanje filma Tulia v oktobru.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.