Halle Berry zamenjal za mlajšo

Foto: Profimedia Ashley Greene, Olivier martinez Foto: Profimedia Ashley Greene, Olivier martinez Foto: Profimedia Ashley Greene, Olivier martinez
Olivier Martinez naj bi bil v zvezi z zvezdnico sage Somrak, Ashley Greene.
Oglej si celoten članek

Hollywoodska zvezdnika Halle Berry in Olivier Martinez sta ta teden sporočila, da se po dveh letih zakona ločujeta. Poudarila sta, da se še vedno ljubita in spoštujeta ter da bosta skupaj vzgajala sinčka Macea.

Kot razlog za ločitev sta navedla nepremostljive razlike, najnovejše fotografije postavnega Francoza pa so sprožile govorice, da se je v njun zakon vmešala mlajša ženska.

Olivierja so namreč ujeli pred trgovino. Z njim je bila 28-letna igralka Ashley Greene, ki je zaslovela s sago Somrak in je 21 let mlajša od Halle Berry.

Zahteva preživnino

Čeprav se oba igralca v javnosti veselo smehljata in pravita, da sta si še vedno zelo blizu, pa temu menda ni tako. Martinez naj bi kljub predporočni pogodbi, v kateri piše, da v primeru ločitve vsak obdrži svoje premoženje, od Berryjeve zahteval preživnino. Kako visoko, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.