Halle izdala sinovo ime

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sin Halle Berry in Olivierja Martineza bo nosil dve imeni.
Oglej si celoten članek

Igralca sta sinčka, ki se je rodil prejšnjo soboto, poimenovala Maceo Robert Martinez.

Maceo je zelo staro ime in pomeni "božje darilo", z imenom Robert pa sta se zvezdnika poklonila Olivierjevemu očetu, ki je bil znan španski boksar.

Prijatelj znanega para je še izdal, da je bilo igralcema zelo pomembno, da bo ime njunega otroka lepo zvenelo tako v ZDA kot v Franciji, kamor bi se nekoč rada preselila.

Ime naj bi izbrala že pred meseci. Pri Hallejini hčerki Nahli je zgodba malce drugačna. Z Gabrielom Aubryjem, Nahlinim očetom, sta hčerko poimenovala šele po rojstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.