Halle v smrtnem strahu

Foto: Žurnal24 Halle meni, da ji grozijo rasisti.
Halle Berry se boji za svoje življenje. Prejela je namreč anonimno pismo, v katerem ji neznanci grozijo, da jo bodo ubili.
Oglej si celoten članek

Hollywoodska igralka Halle Berry si brez telesnih stražarjev ne upa več niti pred hišo. Pred kratkim je namreč prejela pismo, v katerem ji neznanci grozijo, da jo bodo ubili.

"Tebe in tvojega otroka bomo razmrcvarili," naj bi pisalo v pismu, ki je oskarjevko tako prestrašilo, da je najela celo ekipo varnostnikov, ki je ne varujejo le v Los Angelesu, temveč z njo tudi potujejo po državi.

Halle, ki je srečno zaljubljena v kanadskega manekena Gabriela Aubryja, se boji, da ji grozijo rasisti. To je povedala tudi losangeleškim policistom, ki neznance že mrzlično iščejo, a za zdaj še niso našli nobene sledi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.