Hallejin orgazem v živo

Foto: Žurnal24 Igralka obožujejo pokovko. (Foto: Youtube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Igralka Halle Berry je v nedavnem intervjuju razkrila, da je danes veliko bolj zadovoljna z orgazmi kot v mladih letih.
Oglej si celoten članek

V pogovorni oddaji z Jayom Lenom je 44-letna Halle Berry razkrila, da niti za sekundo ne obžaluje, da je stara, ko je v igri seks. Pojasnila je, da pri teh letih veliko bolj uživa v svojih orgazmih ter da ji je bolj pomembna intenziteta orgazma, kot pa kako pogosto ga doživi.

Da pa ni ostalo vse samo pri besedah, je tudi pokazala, kako je njen orgazem videti. Voditelj ji je prinesel veliko vrečo pokovke s prelivom, ona pa je začela spuščati glasove, kot da doživlja orgazem. Med zaigranim orgazmom ji je pokovka padala po stolu in tleh, kasneje pa je priznala, da tako veliko skledo poje sama, če gleda film.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.