Hallejin zalezovalec v priporu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Moškega, ki se je potikal po dvorišču doma Halle Berry, je policija že aretirala.
Oglej si celoten članek

Halle Berry je v soboto opazila, da se neznan moški sprehaja po dvorišču njenega losangeleškega doma, igralka pa si zdaj že lahko oddahne. Čeprav je moški takoj zbežal, so ga policisti v ponedeljek v večernih urah aretirali, saj so ga opazili sosedje v bližini igralkine hiše. Odpeljali so ga v pripor.

Moškega je policija identificirala - gre za 27-letnega Richarda Franca. V zadnjih dneh je bil kar trikrat na njeni posesti. Prejšnji mesec je odsedel zaradi napada na človeka, med drugim pa je kradel avtomobile, bil obtožen vandalizma in večkrat kaznovan zaradi drog.

Halle se je že pred leti, ko še ni imela hčerke Nahle, soočila z nekim zalezovalcem. Leta 2007 je tako posodobila varnostni sistem na svojem domu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.