Hally Berry zaljubljena: Končno razkrila, čigave so noge

Foto: Profimedia
Oskarjevka Halle Berry je spet srečno zaljubljena.
Oglej si celoten članek

Igralka Halle Berry že nekaj tednov s fotografijami moških nog draži svoje sledilce na Instagramu, sedaj pa je lepotica le razkrila, čigave so okončine.

Zvezdnica je aprila, ko je zanikala govorice, da je v zvezi z didžejem D-Nicom, zagotavljala, da trenutno ni čas za nove zveze. "Odločila sem se, da si vzamem čas zase,“ je dejala. Ta se je očitno iztekel.

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:46 20. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.