"Halo? Ukradli so mi snežaka!"

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: Shutterstock)
Medtem ko se Velika Britanija sooča s hudim mrazom in snegom, policija prejema čudaške klice.
Oglej si celoten članek

„Že pet ur nisem preverila kako je z njim, toda ko sem bila pred nekaj trenutki zunaj na cigareti, ga ni bilo več tam“ je obupana ženska poklicala policijo.

Ko jo je policist vprašal, kdo je izginil, je ženska odgovorila: „Moj snežak. Mislila sem, da bo zunaj varen. Cesta je vse drugo kot prijazna, toda nikoli si ne bi mislila, da mi bodo ukradli snežaka!“ Kljub temu, da je bila ženska obupana zaradi kraje ledenega moža, pa policisti nad njenim klicem niso bili nič kaj navdušeni.

„Njen klic bi lahko nekoga drugega stal življenja, ker je bila zveza nekaj minut zasedena. To je bilo popolnoma neodgovorno,“ je klic komentiral šef policijske postaje Simon Black. Žensko bodo izsledili, ni pa še znano kakšna kazen jo čaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.