Harper Beckham svoji mami strla srce

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Le s čim je Harper Seven Beckham svoji mami, stilski ikoni Victorii Beckham, strla srce.
Oglej si celoten članek

Victoria Beckham je uspešna modna oblikovalka, njeno ljubezen do oblačil pa njena 4-letna hčerka Harper ni podedovala. Deklico namreč bolj kot krilca in lepi čeveljčki zanima žoga. "Pred kratkim mi je rekla: 'Mami, mislim, da želim postati nogometašica.' Počutila sem se, kot bi mi nekdo skozi srce porinil nož. Imam tri fante, ki igrajo nogomet. Se lahko prosim vsaj eden od mojih otrok zanima za modo,“ je nedavno povedala Beckhamova, ki si lahko oddahne. Njen najstarejši sin Brooklyn je na dobri poti, da postane model. Pred kratkim je krasil naslovnico revije Vogue. "Ko sem svojega otroka videla na naslovnici revije Vogue, sem bila zelo ponosna. Brooklyn obožuje fotografije. Nekoč bi rad postal fotograf,“ je sina pohvalili 41-letnica.

Victoria je še razkrila, da sta z Davidom do otrok zelo stroga. "Imajo lepe manire. Vedno rečejo "prosim“ in "hvala“. To mi je zelo pomembno.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.