Harper ima najboljšo pričesko

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Harper Beckham že zaseda modne in lepotne lestvice. Tokrat se je njena pričeska uvrstila na prvo mesto najboljših otroških zvezdniških pričesk.
Oglej si celoten članek
Mame so na seznamu desetih zvezdniških otrok in njihovih pričesk kar četrtino glasov namenile mali Harper. Na drugem mestu je pristala pričeska sina Gwen Stefani Kingstona Rossdala. Še ne dveletna Harper je premagala tudi svojega starejšega brata Romea, ki je s 16 odstotki glasov zasedel tretje mesto.
"Večina otrok med deseterico ima starše z izjemno dobrimi lasmi, zato ne preseneča, da so jih tudi sami podedovali. Prav tako ni presenečenje, da se pričeski Beckhamovih otrok uvrščata med najboljši, saj njuna starša veljata za stilski ikoni," je povedala predstavnica spletne strani Fabriah.com Francesca Davies.


Mason Disick, sin Kourtney Kardashian, se je 16 odstotki glasov uvrstil na četrto mesto. Sledijo mu še Zahara, hči Brada in Angeline, z desetimi odstotki, Zachary, sin Eltona Johna, s sedmimi in Sparrow Madden, sin Nicole Richie, s petimi odstotki. Na zadnje, deseto mesto pa se z dvema odstotkoma glasov uvršča hčerka Gwyneth Paltrow in Chrisa Martina, osemletna Apple.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.