Harper nasmejala Anno Wintour

Foto: Reuters David in Harper Beckham Foto: Reuters David in Harper Beckham Foto: Reuters Anna Wintour Foto: Reuters Kelly Osbourne in Matthew Mosshart Foto: Reuters Bella Thorne in Alexandra Daddario Foto: Reuters Christina Hendricks Foto: Reuters Kanye West Foto: Reuters Courtney Love Foto: Reuters Alicia Keys Foto: Reuters Maria Sharapova
Teden mode, ki te dni poteka v New Yorku, je popestrila najmlajša obiskovalka Harper Beckham, ki je nasmejala in raznežila tudi sicer resno Anno Wintour.
Oglej si celoten članek

Vstopnice za teden mode v New Yorku so vroča roba, oblikovalci pa kar tekmujejo, katero zvezdnico ali zvezdnika bodo na svojo revijo povabili prvi.

A na modni reviji Victorie Beckham je bila v prvem planu prikupna Harper, ki se je ob brvi smehljala iz očetovega naročja, pred začetkom revije pa jo je zabavala tudi najbolj znana urednica Voguea Anna Wintour. In prav mala Harper, ki je na mamino revijo prišla v prikupni beli obleki in z nič kaj otroško pričesko, speto v figo, je bila zaslužna, da so fotografi ujeli trenutek nežne in nasmejane Wintourjeve.

Modne revije v New Yorku so si med drugimi ogledali Alicia Keys, Kanye West, Kelly Osbourne in Maria Šarapova. Oglejte si jih v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.