"Harper obožuje očkovo novo tetovažo"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
David Beckham si je omislil novo tetovažo, in sicer njegovo roko po novem krasi napis Ljubezen. Novi tatu pa je baje všeč tudi njegovi malčici Harper Seven.
Oglej si celoten članek

Nogometni zvezdnik ima prav gotovo že več kot 20 tetovaž na svojem telesu, vključno z imeni vseh svojih otrok, 13 tednov stare dojenčice Harper in treh sinov: devetletnega Romea, šestletnega Cruza in 12-letnega Brooklyna ter ženino ime. Sedaj pa je David Beckham zbirki dodal nov tatu, in sicer si je svoji družini v poklon na roko vtetoviral napis "Ljubezen".

Njegova Victoria je na Twitterju objavila sliko njegove nove pridobitve na roki z ročico male Harper na njegovi ter ob njej zapisala: "Harper obožuje očkovo novo tetovažo Ljubezen“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.