Harry in Meghan: Na uradnih fotografijah še en zanimiv detajl

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kensingtonska palača objavila uradne poročne fotografije.
Oglej si celoten članek

Princ Harry in Meghan Markle sta včeraj na Instagramu objavila uradne poročne fotografije, ki skrivajo še en detajl s posebnim pomenom, s katerim sta se mladoporočenca poklonila prinčevi mami, pokojni princesi Diani

Mladoporočenca sta objavila tri poročne fotografije, na eni sta sama, na drugih dveh, posnetih v sobanah gradu Windsor,  pa v družbi otrok in ožjih družinskih članov. Na "otroški" sedita za zelenem dvosedu, na katerem je leta 1984, na uradnih fotografijah ob krstu princa Harryja, sedela tudi princesa Diana. 

Harry se je svoji pokojni materi tekom slavja sicer poklonil na različne načine. Vhod v kapelo je bil okrašen z njenimi najljubšimi rožami, belimi vrtnicami, berilo je med obredom brala njena sestra, Meghan pa je na sprejemu nosila prstan, ki je bil last princese Diane. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.