Harry in Meghan: Nekateri Kanadčani že sedaj jezni nanju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kanadski premier razburil javnost.
Oglej si celoten članek

Če ste mislili, da Kanadčani ob novici, da se Harry in Meghan selita k njim, skačejo do stropa, se motite …

Razlog za njihovo nejevoljo oziroma skrb so podatki o stroških varovanja slavnega para, ki so lani znašali 6,6 milijona funtov. Kanadski premier Justin Trudeau je v pogovoru za televizijo Global potrdil, da vlada razmišlja o tem, da bi prevzeli te stroške. Dodal je, da bo, preden, bo sprejeta končna odločitev, potrebnih še veliko pogovorov o tej temi.

Foto: Profimedia meghan markle

Četudi premier paru še nič ni obljubil, so nekateri Kanadčani rdeči od besa. "Če bo Kanada zapravila en sam peni za Meghan in Harryja, bom protestirala,“ je na Twitterju zapisala jezna Kanadčanka, nekod drug pa je pripomnil: "Vseeno mi je, kje živita. Ne želim, da moji davki plačujejo njun razkošni življenjski stil. Velika Britanija in Kanada sta polni brezdomcev, ki si zaslužijo več kot ta dva. Morda bi njun dom Frogmore lahko spremenili v dom za brezdomce, saj bo prazen.“

"Zakaj Harry in Meghan mislita, da si Kanada želi njunega cirkusa??? Ne želimo si ga, prav tako pa ne želimo kriti njunih stroškov. Ne hvala. Smo prijazni ljudje, a ne tako prijazni,“ se glasi še en od mnogih komentarjev razburjenih kanadskih davkoplačevalcev.

Kakor koli že, Meghan je s sinčkom že v Kanadi. Kot lahko videti na fotorgafijah, ima nasmeh do ušes, za razliko od Williama in Kate ...

ujeli so ga v avtu Paparaci: Vojvoda William slabe volje ne skriva, skrbi ga tudi za Kate

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:13 16. Januar 2020.

    Ali so že pomislili, da bi ta dva lahko varovanje plačevala sama. Saj končno Kanadčanom nič ne pomenita. Še doma …

  • 10:32 16. Januar 2020.

    Deli in vladaj. En bratec bo vladal kanadi, drugi pa angliji.

  • 09:32 16. Januar 2020.

    A mi prosim nekdo razloži, kaj je britanska kraljeva družina toliko pomembna za nas, da je vsak dan toliko člankov …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.