Harry in Meghan: To o njuni hčerki govorijo številke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kaj razkrivata datum rojstva in ime?
Oglej si celoten članek

Med najbolj odmevnimi novicami preteklega konca tedna je bila tudi vest o rojstvu Lilibet Diane Mountbatten-Windsor, hčerke princa Harryja in njegove soproge Meghan.

Par se je z imenom poklonil kraljici Elizabeti, Lilibet je namreč njen vzdevek, in Harryjevi mami Diani

Sta imela pri izboru srečno roko? To pravi naša priznala numerologinja Lili Sorum.

"Še preden je vojvodinja prvič zanosila, sem povedala, da bo princ Harry zelo zaščitniški očka in mož. In res, svojo družino je zaščitil, četudi ga je to veliko stalo. Njuna Lili bo podobna obema in tudi močnima ženskama, po katerih je dobila ime.Mehka do okolice, sočutna do tistih v stiski, tako kot je bila to lady Diana, in osebnostno močna kot njena prababica. Predvidevati je, da bo nadaljevala s humanitarnim delom, a na drugačen način, kot se tega lotevata njena starša. Zelo veliko ji bo pomenil dom, družina in povezanost, a v najbolj intimnih odnosih ne bo žrtvovala sebe, da bi bila z nekom. Lili tako svojemu partnerju ne bo dovolila žaljivega ravnanja z njo. Bo močna, odločna in samostojna, zato potrebuje temu primernega partnerja. No, še prej pa bo močno dala vetra svojima staršema in starejšemu bratcu,“ je Sorumova povedala za Žurnal24.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.