Harry in Meghan užalila 88-letnega soseda

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V dobrih odnosih sta očitno le s slavnimi sosedi.
Oglej si celoten članek

Ameriški veteran Frank McGinity je želel Harryju in Meghan predati nekaj podatkov o njunem domu v ZDA, a ga je par odslovil. 88-letnik ima stare posnetke njunega posestva, ki ga je pred leti razdejala naravna katastrofa. Zemeljski plaz je leta 2018 v Montecitu ubil kar 23 ljudi, veliko hiš je bilo popolnoma uničenih, blato je prebivalcem ponekod segalo do pasu. Pred tem je območje uničil velik gozdni požar. McGinity je o usodi ljudi pisal v svojih spominih Get Off Your Street (Spravite se s svoje ulice). Podobno sporočilo sta zanj imela Sussexa ...

"Harry in Meghan stanujeta na starem posestvu McCormick. K njima sem prišel s posnetki na CD-ju, a ju ni zanimalo. Vratar, ki ni želel vzeti videov, me je odslovil. Rekel je le, da ju ne zanima. Če bi ju soseska zanimala, bi zanju imel veliko informacij," je povedal razočarani veteran, ki je bil presenečen, ko je izvedel, da se je k njim priselil ta slavni par. Po njegovem mnenju gre za dolgočasno sosesko, ki je primerna za starejše prebivalstvo. 

Če gre verjeti govoricam, se bosta Sussexa že zelo kmalu odselila. Zanimata se za Malibu, kjer živi ogromno zvezdnikov. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:41 26. Julij 2023.

    A lahko prosim nehajte vsak dan o teh dveh osebkih porocat

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.