Harry in William imata polsestro, ki se izogiba javnim dogodkom

Foto: Profimedia
Ste vedeli, da imata princ Harry in princ William polsestro, ki ji je ime Laura Lopes?
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia tom parker bowles Kraljeva družina je še večja, kot si mislite. Ko sta se leta 2005 poročila princ Charles in Camilla Parker Bowles, sta se družini priključila tudi Camillina otroka, Tom in Laura.

Tom je na Otoku bolj znan od svoje mlajše sestre. Ukvarja se namreč s pisanjem in ocenjevanjem restavracij. Laura živi bolj umirjeno življenje, stran od medijev. Je solastnica galerije London’s Eleven gallery in srečna mamica hčerke Elize ter dvojčkov Gusa in Louisa. Njihov oče je Harry Lopes, s katerim se je Laura poročila leta 2006. Tako Harry kot tudi William sta prišla na njeno poroko. William je takrat s seboj pripeljal tudi Kate – to je bil njun prvi skupni javni nastop.

Laurin mož prihaja iz aristokratske družine. V mladosti je delal kot model za spodnje perilo blagovne znamke Calvin Klein, sedaj pa je po poklicu računovodja.

Medije se sprašujejo, ali bo Laura ena od družic na Harryjevi poroki. To še ni znano, bo pa Laura zagotovo med povabljenimi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:24 15. Februar 2018.

    Ta Laura je njihova polsestra ravno toliko, kot jaz. Seveda jima ni nič.

  • 22:10 14. Februar 2018.

    TO ni nobena polsestra.Kdo to piše?

  • 15:24 14. Februar 2018.

    Kakšna polsestra? Kakšne bedarije so spet to?! Marš nazaj v šolo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.