Harry ji ne bi odpustil: Igra Meghan nevarno igro?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ko Harryja ni doma, miške plešejo?
Oglej si celoten članek

Harry in Meghan sta se za življenje stran od kraljeve družine odločila predvsem zaradi želje po zasebnosti. V zadnjem letu je bila predvsem Meghan priljubljena tarča tabloidov, ki so strani polnili z negativnimi zgodbicami o vojvodinji.

Harry se trenutno nahaja v Veliki Britaniji, Meghan pa je v Kanadi. Le dva dni po njegovem odhodu pa je Američanka poskrbela za novo udarno novico, ki se je razširila po spletu. Prijateljem naj bi potožila, da se kraljica do njiju obnaša nepravično in da bi bila s Harryjem zaradi tega lahko upravičeno užaljena. Dvor teh člankov zagotovo ne bo vesel in obstaja velika verjetnost, da se bo prepad med njima in kraljevo družino še dodatno poglobil. 

Pred nekaj dnevi ju je namreč kraljica kaznovala z odvzemom pravice za uporabo besede "royal". Kaj to zanju pomeni, si lahko preberete na spodnji povezavi.

Magazin Tako užaljeno sta se Harry in Meghan odzvala na kraljičino odločitev

Postavlja pa se vprašanja, ali se Meghan igra z mediji. Zanimivo je namreč to, da vsakokrat, ko Harryja ni v Kanadi, Meghan poskrbi za nov članek. Januarja, ko je bila sama, so jo paparaci ujeli v gozdu, kjer se je sprehajala s sinčkom. Videti je bilo, da gleda naravnost v kamero in se smehlja. Te objave so zasenčile novico o Kate in Williamu in kraljičinem sprejemu, ki je zaradi ekskluzivnih fotografij potonila v pozabo.

Jih je Meghan obvestila, kje se nahaja? Dejstvo je, da informacije, čeprav v Vancouvru živita odmaknjeno življenje, še vedno najdejo pot v javnost. Da je Meghan obvestila medije, verjamejo tudi viri, ki so povezani s kraljevo družino, pravi strokovnjak za kronane glave Arndt Striegler, ki je za Gala povedal, da je Meghan inteligentna ženska, ki točno ve, kaj želi. Ker ima izkušnje s Hollywoodom tudi zelo dobro razume, kako delati s sedmo silo.

Če to drži, se Meghan igra nevarno igro. Striegler pravi, da bi izgubila Harryjevo zaupanje, če bi jo vojvoda zasačil pri sodelovanju z mediji. "Če obstaja ena stvar, ki je nikoli ne bo pozabil, je to travma, ki je nastala po smrti njegove matere,“ pravi sogovornik.

Diana je umrla med begom pred paparaci, je pa bila princesa zelo spretna tudi v manipuliranju z mediji, v katerih je mnogokrat videla prijatelja in ne sovražnika.

Novo na najbolj zabavnem youtube kanalu: 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:22 2. Marec 2020.

    Patentirata naj to znamko Sussex royal v Ameriki pa ne bo nobenih težav

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.