Harry na pomoč priskočil prijatelju

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Princ Harry je pomagal prijatelju, ki so ga oropali.
Oglej si celoten članek

Thomas van Straubenzee se je po mobilniku pogovarjal s princem Harryjem, ko so ga napadli nepridipravi in mu ukradli telefon. Harry, ki se je za prijateljevo dobrobit zelo prestrašil, je takoj pohitel na drug konec mesta in Thomasa našel na policijski postaji. Tam so ga možje v modrem izprašali, nato pa oba mladeniča izpustili domov. Nepridiprave in tudi Thomasov mobilnik je policija že našla.

To ni bilo prvič, da je Harry nekomu priskočil na pomoč. Oktobra je pomagal Američanki Lindsay Swagerty, ki so jo oblečeno vrgli v bazen. "Ovil me je v brisačo. Bil je zelo šarmanten," je po srečanju z rdečelascem izjavila Lindsay.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.