Harry Potter začaral vipovce

Foto: Žurnal24 Šesti film o Harryju Potterju je v kinodvorane prišel šele julija 2009, čeprav j Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V Koloseju se je odvila premiera težko pričakovanega novega filma o Harryju Potterju, ki so si jo ogledali tudi nekateri estradniki.
Oglej si celoten članek

Končno smo tudi v naših kinematografih dočakali prvo filmsko premiero Radia 1, in sicer družinsko, domišljijsko pustolovščino Harry Potter in Princ mešane krvi. Nenavadne dogodivščine mladega čarovnika Harryja, ki ima oboževalce po vsem svetu, v kinodvorane zanimivo niso pritegnile zgolj otrok, pač pa tudi odrasle, ki so prevladovali nad mladino.

Uvod v premiero je pripadel priljubljenemu televizijcu in voditelju najbolj poslušanega komercialnega radia Boštjanu Romihu. "Vsi smo bili nekoč otroci, zato menim, da domišljija nikoli ne neha delati. Kar je danes možno narediti s tehniko, sem si kot otrok le želel. V take filme se vživim brez težav, sploh starši se hitro naučimo vživljanja v otroški svet," je povedal Boštjan, film pa so si ogledali tudi številni znani estradniki.

V svet čarovnij so se tako med drugim odpravili glasbenik Andrej Šifrer, misici Daša Podržaj in Maja Jamnik in raper Rok Terkaj, ki so se z veseljem prepustili čarovniškim ukanam in domišljiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.