Harry razkril, kaj je Meghan odvrnilo od samomora

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V dokumentarni seriji je Harry spregovoril tudi o Meghaninih samomorilskih mislih.
Oglej si celoten članek

V dokumentarni seriji The Me You Can’t See je princ Harry spregovoril o trenutku, ko se je zavedel, da potrebuje psihološko pomoč, in tudi o ženi Meghan, ki je v intervjuju za Oprah svetu razkrila, da je imela med nosečnostjo samomorilske misli, ker je monarhija ni zaščitila pred napadi medijev. "Sram me je bilo priznati … Še zlasti Harryju, saj se vedela, koliko izgub je že moral prestati. Vedela pa sem tudi, da bom to storila, če ne spregovorim – nisem več želela živeti. To je bila zelo realna in zastrašujoča misel, ki se je nisem mogla otresti.

Harry je v seriji povedal, da je Meghan od samomora odvrnila misel nanj. "Tega ni izpeljala, ker bi bilo to do mene, po vsem tem, kar se je zgodilo z mojo mamo, nepošteno … Da bi spet izgubil pomembno žensko v svojem življenju.“


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.