Harry v solzah razkril skrivnost

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Princ Harry je na podelitvi nagrad WellChild pokazal svojo čustveno plat.
Oglej si celoten članek

Princ Harry in Meghan Markle sta se udeležila podelitve nagrad WellChild, ki jih podeljujejo hudo bolnim otrokom, ki so s svojo voljo in dejanji pokazali veliko mero hrabrosti. Princ je na podelitvi povedal nekaj besed in ob tem tudi razkril, zakaj je podelitev, katere del je že nekaj let, zadnje leto zanj še posebej čustvena. Pri tem so ga premagale solze. 

Povedal je, da sta na lanskoletni prireditvi z Meghan že vedela, da pričakujeta prvega otroka, čeprav tega še nista javno razkrila, in da se ga je dogodek kot bodočega očeta zato še toliko bolj dotaknil. Harryja je med čustvenim trenutkom potolažila voditeljica Gaby Roslin, po koncu govora pa ga je po roki zaščitniško pogladila tudi Meghan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.