Harry zaradi Charlesa znorel

Foto: EPA
Foto: EPA
Princ Charles naj bi od Harryja zahteval, da zapusti svoje dekle Cressido Bonas.
Oglej si celoten članek

Britanski prestolonaslednik Charles naj bi od Harryja zahteval, da zapusti svoje dekle Cressido Bonas, in sicer zato, ker je njen nekdanji očim storil samomor. O tem smo pisali tudi mi.

"Charlesa skrbi, da bodo njene družinske težave slabo vplivale na imidž kraljeve družine,“ je povedal vir in dodal, da je Harry "znorel", ko mu je Charles zaukazal, naj se z njo ne druži več. "Harry mu je poskušal razložiti, da jo ljubi, a Charles je prepričan, da Cressida ni primerna za kraljevo družino.“

Harry naj bi bil po besedah prijateljev pod velikim pritiskom, saj je razdvojen med družino in svojo veliko ljubeznijo, ki se je zanj odpovedala celo svojim sanjam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.