Harry zaradi Meghan prodal prave dragocenosti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Govorice, da je ona tista, ki v tej družini nosi hlače, očitno držijo.
Oglej si celoten članek

Ameriška igralka Meghan Markle je v britanskem princu Harryju našla svojega idealnega moškega, a ena stvar jo je od samega začetka motila. Kot velika ljubiteljica živali je ostro nasprotovala njegovemu konjičku – lovu.

Gre za družinsko tradicijo, ki jo je menda oboževal, a ljubezen do žene je bila večja. Princ se tako ni udeležil lova na kraljičinem posestvu Sandringham, ki se ga je, ko še ni bil poročen, udeleževal vsako leto.

Kot piše The Sun, je Harry nekemu lovcu sedaj prodal svoje ročno izdelane puške, ki so bile menda vredne 50 tisoč funtov. "Kupil jih je, ker si jih je želel in ne zato, ker so Harryjeve. Bil pa je presenečen, ko je to izvedel, kdo je lastnik. Gre za lepe primerke in zelo je zadovoljen z nakupom. Ni pa oseba, ki se bo bahala z nakupom, ki je bil povezan s kraljevo družino,“ je povedal prijatelj kupca.

Harry se je z lovom začel ukvarjati že kot otrok. Leta 2004 je v Argentini ustrelil vodnega bivola, leta 2014 pa je z bratom v Španiji streljal na merjasce. Nazadnje je bil menda na lovu leta 2017 v Nemčiji, kjer je lovil divje prašiče.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:24 11. Maj 2020.

    Glede na to,da je zaščitnica živali, ji dam vso podporo

  • 09:23 11. Maj 2020.

    Carica

  • 14:06 10. Maj 2020.

    Tale ameriška fukara ga bo spravila na kant!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.