Harryja in Meghan ujeli na zmenku, zaljubljena kot prvi dan

Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle Foto: Profimedia Meghan Markle
Zdi se, da Meghan paparaci niso prav nič motili, medtem ko jih je Harry gledal zelo mrko.
Oglej si celoten članek

Princa Harryja in Meghan Markle so v New Yorku ujeli na zmenku s prijatelji. Par je večerjal v italijanski restavraciji Locanda Verde, pred vhodom pa so ju pričakali paparaci. Meghan, ki je bila v črni hlačni obleki in visokih petah videi osupljivo, se jim je prijazno nasmihala, pozirala in svojemu soprogu, ki jo je tesno držal za roko, namenjala zaljubljene poglede. Zdi se, da je v vsem tem "cirkusu", zelo uživala, čeprav je bil eden izmed razlogov za selitev v ZDA prav pretirana pozornost in poročanje medijev. 

Medtem ko Harry, ki paparacem, odkar je tragično preminula njegova mama, princesa Diana, ni ravno naklonjen, dogajanja ni sprejel z velikim navdušenjem. Je pa ženo za roko, kot pravi kavalir, pospremil v avtomobil in se šele nato usedel tudi sam. 

Par se je po krajši zvezi poročil 2018 in videti je, da ogenj strasti še vedno gori, kljub temu da je za mladima staršema precej stresnih let. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.