Harryjevo priznanje bo šokiralo mlada dekleta

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Harry Styles, pevec One Direction, je sprožil govorice, ki jih je doslej vedno demantiral.
Oglej si celoten članek

Že nekaj časa se špekulira, da Harry Styles, za katerim vzdihujejo najstnice po vsem svetu, rad pogleda tudi za moškimi. 20-letnik je ta namigovanja doslej vedno zavračal. Tokrat pa je namignil, da namigovanja le niso privlečena za lase.

V intervjuju za On Demand Entertainment je novinar Harryja in Liama Payna vprašal, kakšno dekle iščeta. Liam je odgovoril, da "mora biti ženskega spola“, Harry pa je odvrnil: "To ni tako pomembno.“

Iz njegovega odgovora je torej možno sklepati, da so Harryju všeč ženske in moški. Na žalost pevec na nadaljnja vprašanja o tej temi ni želel več odgovarjati.

Dejstvo je, da je že pred kratkim na vprašanje, ali je biseksualec, odgovoril zelo dvoumno. "Biseksualec? Mislim, da ne. Sem precej prepričan, da nisem biseksualec,“ je izjavil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.